Uvjeti kupnje

Način plaćanja

Klikom na „Košarica“ dolazite na mjesto gdje ćete odlučiti kako želite platiti.

Platiti je moguće na slijedeće načine:

 

  • kreditnom karticom za koju internetska trgovina Krešo promet d.o.o. ima sklopljen ugovor o prihvaćanju
  • e-bankingom
  • općom uplatnicom ili virmanom
  • pouzećem
  • Paypalom


Ako se odlučite platiti kreditnom karticom, izaberite opciju online plaćanje kreditnom karticom i kliknete na ''KUPI'' i unutar WSpay™ sučelja odaberite vrstu kreditne kartice kojom želite platiti (American Express, Diners, MasterCard i Visa) i upišite tražene podatke. Kada kliknete „KUPI“, vidjet ćete podatke o svojoj narudžbi. Tada odaberite „Potvrda narudžbe“ i time je Vaša kupovina završena. Dobit ćete potvrdu o narudžbi na svoj e-mail ili ćemo Vas kontaktirati telefonom ako narudžbu iz nekih razloga nije moguće realizirati u najkraćem mogućem roku. WSpay™ sustav također će Vam automatski poslati potvrdni e-mail o predautorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos.


Napomena

Vaša kartica u tom trenutku još nije terećena za navedeni iznos. Predautorizacija znači da su upisani podaci provjereni te da je najavljen Vaš mogući trošak. Kada do kraja potvrdimo primitak, mogućnost realizacije narudžbe i dostave, naplatit ćemo transakciju za potreban iznos (može biti jednak ili manji autoriziranom ako smo Vam iz nekog razloga poslali samo dio narudžbe u dogovoru s Vama). Radi zaštite Vaših podataka, WSpay™ sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa niti uvid u broj Vaše kreditne kartice. Mi vidimo samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje narudžbe koju zbog nekog razloga ne možemo ispuniti. Sustav WSpay™ automatski će na Vašu e-mail adresu slati potrebne informacije o tijeku naplate ili otkazivanju narudžbe. Podaci o kreditnim karticama Kupca NE NALAZE se u bazi podataka Krešo promet d.o.o. , već samo i isključivo na serveru banke. Krešo promet d.o.o. nema uvid u bankovne podatke Kupca.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Krešo promet d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Krešo prometa d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

American Express Diners Club International Visa MasterCard Maestro

 

 

 

Discover American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa Paypal

 

Web Studio WSpay™ -

 


DOSTAVA


Dostavljamo samo unutar Hrvatske.

Naručenu robu dostavit ćemo na Vašu adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka kupovine, ukoliko su artikli raspoloživi. Raspored dostave za otoke i rijetko naseljena područja možete pogledati na ispod navedenom linku.

Trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 25,00 kuna čija je vrijednost manja od 200,00 kn.
Za sve narudžbe čija je vrijednost viša od 200,00 kn trošak dostave se ne naplaćuje.
Ukoliko naručeni proizvod nemamo na stanju, obavijestiti ćemo Vas i čekati na Vaš odgovor.


OPĆI UVJETI DOSTAVE OVERSEAS

RASPORED EKSPRESNE DOSTAVE ZA OTOKE

 

NEIZVRŠENA ISPORUKA I POVRAT ROBE

Prodavatelj, u dogovoru s kupcem, robu šalje vlastitom dostavom ili dostavnom službom. Kupac svojim potpisom na otpremnici potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja molimo temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu, te molimo da nas ukoliko primjetite oštećenja kod preuzimanja odmah kontaktirate. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo.

Ukoliko kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) u slučaju vidljivog oštećenja ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, ili nije zatečen na navedenoj adresi, pošiljka se vraća prodavatelju, te će kupac biti ponovno kontaktiran i obaviješten telefonom i putem elektroničke pošte o nemogućnosti dostave, s upitom želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje dodatno u iznosu propisanom po našem cjeniku.


RASKID UGOVORA (POVRAT ROBE)


Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor o kupnji proizvoda s tvrtkom KREŠO PROMET D.O.O. u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda ne navodeći razloge za to. Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora (Obrazac za povrat robe) skini ovdje.

Da biste ostvarili ovo pravo potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen, te računom ili drugim dokumentom kojim dokazujete da je proizvod kupljen od tvrtke KREŠO PROMET D.O.O.

 Ako je vraćena roba  neoštećena i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na tvoj račun. Trošak povrata u slučaju zamjene kupljenog proizvoda snosi potrošač.


REKLAMACIJE


Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.francesca.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Nakon što reklamira neispravnost, kupac je dužan vratiti neispravan proizvod. Prodavatelj je dužan u roku od 14 radnih dana od zaprimanja vraćenog proizvoda poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

ZAMJENA ROBE


Pravo na zamjenu robe imaju svi kupci, te je moguća unutar 14 dana od primitka pošiljke.

Svi kupci imaju pravo na jednu besplatnu zamjenu po  narudžbi bez troškova poštarine.

Zamjena se zatraži putem e-maila i objasni želi li se proizvod mijenjat za  isti samo u drugoj boji, veličini ili za neki drugi proizvod. Proizvod vraćate na našu adresu unutar 2 dana od odobrenog zahtjeva. Ukoliko proizvod nije vraćen u originalnoj ambalaži te nije u odgovarajućem stanju snosite trošak poštarine kako bi vam roba bila vraćena.

Ako se  proizvod mijena za neki drugi veće ili manje vrijednosti, nakon uplate razlike novca (ili mi vama ako je manja vrijednost) proizvod će biti poslan na kućnu adresu .
Podaci tvrtke:
Krešo promet d.o.o. za trgovinu

Naziv: Krešo promet d.o.o.
Skraćeni naziv: Krešo promet d.o.o.
Sjedište: Jurja Bijankinija 8A, Zadar
Mjesto upisa u trgovački sud i broj upisa: Trgovački sud u Zadru Tt-13/2723-2  
MBS: 110041549
OIB: 45637657042
Transakcijski računi i nazivi banaka: RBA
IBAN:  HR9624840081106773374
SWIFT: RZBHHR2X
Temeljni kapital: 1.365,000,00 kn
Članovi uprave:  Krešimir Dijan