Dostava

DOSTAVA

Dostavljamo samo unutar Hrvatske.

Naručenu robu dostavit ćemo na Vašu adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 8 radnih dana od trenutka kupovine, ukoliko su artikli raspoloživi. Raspored dostave za otoke i rijetko naseljena područja možete pogledati na ispod navedenom linku.

 

Trošak dostave se naplaćuje u iznosu od 25,00 kuna čija je vrijednost manja od 200,00 kn.
Za sve narudžbe čija je vrijednost viša od 200,00 kn trošak dostave se ne naplaćuje.
Ukoliko naručeni proizvod nemamo na stanju, obavijestiti ćemo Vas i čekati na Vaš odgovor.


OPĆI UVJETI DOSTAVE OVERSEAS

RASPORED EKSPRESNE DOSTAVE ZA OTOKE

 

NEIZVRŠENA ISPORUKA I POVRAT ROBE

Prodavatelj, u dogovoru s kupcem, robu šalje vlastitom dostavom ili dostavnom službom. Kupac svojim potpisom na otpremnici potvrđuje da je robu preuzeo. Prilikom preuzimanja molimo temeljito pregledati robu radi eventualnih oštećenja u transportu, te molimo da nas ukoliko primjetite oštećenja kod preuzimanja odmah kontaktirate. Naknadne reklamacije na oštećenja ne uvažavamo.

Ukoliko kupac (ili primatelj naveden u narudžbi) u slučaju vidljivog oštećenja ne želi preuzeti pošiljku od dostavljača, ili nije zatečen na navedenoj adresi, pošiljka se vraća prodavatelju, te će kupac biti ponovno kontaktiran i obaviješten telefonom i putem elektroničke pošte o nemogućnosti dostave, s upitom želi li sam preuzeti robu ili želi ponovnu dostavu. Svaka ponovljena dostava se naplaćuje dodatno u iznosu propisanom po našem cjeniku.


RASKID UGOVORA (POVRAT ROBE)


Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor o kupnji proizvoda s tvrtkom KREŠO PROMET D.O.O. u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda ne navodeći razloge za to. Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora (Obrazac za povrat robe) skini ovdje.

Da biste ostvarili ovo pravo potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen, te računom ili drugim dokumentom kojim dokazujete da je proizvod kupljen od tvrtke KREŠO PROMET D.O.O.

 Ako je vraćena roba  neoštećena i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na tvoj račun. Trošak povrata u slučaju zamjene kupljenog proizvoda snosi potrošač.


REKLAMACIJE


Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.francesca.hr. Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment. Nakon što reklamira neispravnost, kupac je dužan vratiti neispravan proizvod. Prodavatelj je dužan u roku od 14 radnih dana od zaprimanja vraćenog proizvoda poslati kupcu zamjenski proizvod, bez ikakve naknade. U slučaju gore navedenog kupac nema pravo tražiti povrat novca, već isključivo zamjenski proizvod. Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).